Kim

Ik was als kind steeds op zoek naar een sport die mij uitdaging en voldoening gaf. Van ballet, ritmisch gymnastiek tot atletiek, maar nergens de volharding gevonden om door te gaan en er goed in te worden. Tot ik Crossfit ontdekte.
Ik ben enige tijd op zoek naar een goede balans in het leven o.a. door gezond te eten ( paleo-minded). Mijn lijf voelde zich goed, dit in combinatie met Crossfit gaf het mij tonnen energie.

Voor mij is Crossfit als atleet, samen trainen met anderen gemotiveerden, tot het uiterste gaan en daarna met voldoening de zetel in kruipen. Ik geniet van de babbels die er zijn en de inspiratie die ik krijg van heel de groep.

Ik neem regelmatig deel aan competities binnen de Crossfitwereld. Dit om mezelf te blijven testen maar nog net iets meer voor de fijne mensen te ontmoeten en de sfeer die er is.

Als coach is het prachtig om te zien hoe ik iedereen zie openbloeien als persoon en atleet. Het grootste doel is mijn enthousiasme overdragen op ieder van jullie en mijn passie voor gezonde voeding te delen.

"Crossfit gives you so many different things, just do it!"

Brent

CrossFit was voor mij de sport waar ik naar opzoek was. Constant gevarieerd en op hoge intensiteit, dat is iets wat op mijn lijf geschreven staat. Ik ben iemand die graag grenzen opzoekt en van een uitdaging houd. Niet enkel met Crossfit, maar ook als ik de bergen in trek.

In de winter om de beste poedersneeuw te vinden, en in de zomer om de mooiste wandelroutes te bewandelen. De natuur is gelijk aan rust. Het is de plaats om alles op een rijtje te zetten en er even tussen uit te zijn.

Het hoeft niet altijd actie en avontuur te zijn. Mezelf aan tafel zetten met jazz muziek op de achtergrond en m’n schetsboek, dan kan ik enkele uren doorbrengen. Zo vond ik het fantastisch om onze eigen crossfitbox uit te tekenen.‘ A journey of a thousand miles starts with a single step.’