Bouwen aan een warme community

Het leek me gepast om het in onze eerste blogpost te hebben over waar we voor staan en waar we zo hard voor werken. Hier krijg je al een kijkje achter de schermen of beter gezegd in mijn hoofd.

Kim en ik spenderen de meeste vrije tijd aan het beoefenen van CrossFit, maar we geven ook frequent lessen in CrossFit Lividum. En dit ondertussen al zo’n 3 jaar! En dan heb je natuurlijk een keuze te maken. Blijven we ons in bochten wringen om na het werk zo veel mogelijk tijd aan CrossFit te besteden of wagen we de grote sprong en starten we een eigen box?

IMG_0045Als ik het hier zo neerschrijf lijkt het een pietluttige vraag, maar in werkelijkheid hebben we hier meer dan een jaar over gepiekerd en vroegen we ons elke avond af: Zouden we hiermee doorgaan of niet? Gelukkig hebben we de stap dan uiteindelijk gezet en begon ons groot nieuw avontuur!

En dan kan je natuurlijk onmiddellijk van start gaan! Of toch niet… Waar gaan we een CrossFit beginnen? Welke leverancier gaan we gebruiken voor het materiaal? Hoeveel geld hebben we effectief nodig? Een paar van de vragen waar we een antwoord op moesten zoeken. Maar zoals je misschien al wel is gehoord hebt is de weg naar je bestemming belangrijker dan je bestemming zelf en daar ben ik 100 procent mee akkoord! Je leert jezelf en in dit geval Kim ook beter kennen en dit versterkt je band natuurlijk. Het is gewoon leuk om je eigen zaak uit te bouwen en je eigen ding te kunnen doen.
Maar goed, genoeg voor historie. Dit is de basis die wij zo belangrijk vinden om een goede en gezonde zaak uit te bouwen. En dan komen we natuurlijk bij de volgende twee vragen. Waar zitten we nu en waar willen
we graag naartoe?

Op dit moment (wanneer ik deze post aan het schrijven ben) zijn we dag en nacht aan het werken om de box in orde te krijgen. Pull-up Rig plaatsen, al ons Rogue materiaal uitpakken en schilderen, véél schilderen!

Waar we naartoe willen is voor ons duidelijk en een heel belangrijk aspect zijn onze klanten, atleten, familie en vrienden. Kortom de community die wij proberen op te bouwen. Jullie gaan Black Oak mee vorm geven in de toekomst en dat is heel belangrijk. Iedereen heeft zijn eigen visie en iedereen is uniek, daar houden we van ! 🙂

Jullie gaan ervoor zorgen dat Black Oak kan en zal groeien. Langs de anderen kant zijn Kim & ik er om alles in goede banen te leiden. Zoals ik al zei hebben we de basis gelegd en gaan wij toekijken en bijsturen waar nodig zodat dit iets groots kan worden.

Hier gaan we het bij houden voor deze post. Laat het even bezinken en schrijf je dan snel in voor een gratis proefles! Ik beloof het je, je gaat er geen spijt van krijgen!

Outgrow yourself!

Brent